Skip to main content

Van particulier tot gebouweigenaren:

Bouwbedrijf Joorse werkt graag voor u

Of u nu als particulier een betrouwbaar bouwbedrijf in Amsterdam zoekt voor een renovatie of opknapbeurt van uw woning, of als gebouweigenaar op zoek bent naar een bedrijf dat uw vastgoed duurzaam kan onderhouden: bij Bouwbedrijf Joorse ontvangen we u met open armen.

En met veel zin om u te helpen.

We helpen u met inspiratie, deskundigheid en kennis u bij uw bouwproject bijstaan. Dan hebben wij het vooral over bestaande bouw. Wij zijn dus gespecialiseerd in renovatie, verbouw en onderhoud. Juist door ons daar op te focussen en ons niet op nieuwbouw te richten, onderscheiden we ons van andere bouwbedrijven in Amsterdam.

Particuliere woningeigenaren

Bent u een particulier woningbezitter en wilt u uw woning (grondig) renoveren of verbouwen? En dat op een duurzame manier? Dan hebben wij ons in de afgelopen jaren meer dan bewezen: we zijn er zeker van dat we voor u het juiste bouwbedrijf zijn.

Wanneer u al een gedetailleerd plan klaar hebt liggen en een bouwbedrijf voor de uitvoering wilt, dan nemen we u het werk graag uit handen. Heeft u wel enkele ideeën, maar nog geen compleet uitgetekend bestek? Dan denken we met plezier mee over de details. En wilt u verbouwen, renoveren of heeft u onderhoud nodig voor uw woning, maar heeft u geen kaas gegeten van bouwen? Ook dan kunt u bij Bouwbedrijf Joorse terecht. Of het nu gaat om een moderne woning of een grachtenpand: we hebben alle ervaring in huis.

VVE, belegger, woningcorporatie of andere eigenaar van gebouwen

Een flatgebouw, een rij woningen, een bedrijfs- of winkelpand, een school of zorginstelling: in veel Amsterdamse gebouwen werkten onze medewerkers in de afgelopen kleine 40 jaar. Van een kleinschalige opknapbeurt tot een grootscheepse renovatie: we zorgen dat uw gebouw op de afgesproken manier een vernieuwing krijgt.

Lees op de pagina diensten over wat we voor u kunnen doen.

In ons overzicht van projecten ziet u een overzicht van recente bouwwerkzaamheden die we uitvoerden.

Bevalt het wat u ziet en leest? Neem dan contact met ons op. We gaan ook graag voor u aan de slag.