Skip to main content

Duurzaam ondernemen in alle facetten: voor ons heel gewoon

Duurzaamheid zit vanaf het begin van ons bedrijf in de genen van Bouwbedrijf Joorse. Duurzaamheid in alle facetten van het woord. We werken niet alleen met circulaire materialen (het liefst cradle-to-cradle) en streven naar energieneutraliteit, duurzaamheid betekent voor ons ook dat we het liefst een langdurige, of beter: permanente, relatie met onze klanten aangaan.

Dat kunnen we alleen bewerkstelligen door ervoor te zorgen dat we iedere opdracht die we krijgen zo zorgvuldig mogelijk uitvoeren. Dat betekent voor ons: kwalitatief goed werk voor een eerlijke prijs, waarbij we gemaakte afspraken nakomen. Onze klanten kennen ons als een betrouwbaar en oplossingsgericht bedrijf. En dat willen we zo houden.

Duurzame materialen

We werken zoveel mogelijk met duurzame materialen. Helaas zijn de meeste woningen en andere gebouwen nog niet duurzaam, circulair en groen gebouwd, maar er worden tegenwoordig wel goede stappen gemaakt. Wij willen wat dat betreft een koploper zijn.

We maken graag gebruik van hergebruikte en herbruikbare materialen. Deuren, kozijnen, stenen en andere producten die we gebruiken zijn zoveel mogelijk afkomstig uit andere bouwprojecten, waar ze niet meer nodig zijn of niet meer gebruikt worden. Maar wij kunnen ze vaak nog prima inzetten bij onze projecten. Zo zorgen we er samen met u voor dat er geen onnodige grondstoffen en bouwmaterialen verloren gaan.

Groene bedrijfsvoering

Bouwbedrijf Joorse zal in de nabije toekomst steeds duurzamer, groener en milieuvriendelijker gaan werken. We willen namelijk niet alleen met onze bouwactiviteiten zorgen voor een duurzamer gebruik van gebouwen, maar er over het algemeen voor zorgen dat we de aarde goed doorgeven aan de toekomstige generatie.

 

 

Wat zijn onze milieuvriendelijke ambities?

  • Zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand
  • Ons wagenpark elektrisch maken
  • Alle toekomstige investeringen bewust afwegen:
    zijn ze milieuvriendelijk of niet?