Skip to main content

Over ons 

Flexibel, creatief, duurzaam. Anders dan anderen. Dát is Bouwbedrijf Joorse

Anders dan anderen. Zo zouden we zelf ons bedrijf het liefst omschrijven. Natuurlijk zijn we in de basis een bouwbedrijf, gespecialiseerd in verbouw, renovatie en onderhoud. Daar focussen we ons op – dat betekent dat we specifiek de keuze maakten om géén nieuwbouwprojecten aan te nemen.

Alleen dat maakt al duidelijk: we gaan onze eigen weg. Dat deed de grondlegger van ons bedrijf, Ton Joorse, al in 1983.

Vastgoedonderhoudsbedrijf met compleet pakket

Jarenlang werkte Ton (toen 30 jaar oud) met veel plezier als metselaar bij verschillende bazen. Mooi werk, maar hij miste iets. Hij merkte namelijk dat geen van zijn werkgevers – en eigenlijk geen enkel bouwbedrijf dat hij kende – dat deed wat we tegenwoordig zo modieus ‘totale ontzorging’ noemen.

Inderdaad. We kunnen het ons misschien nu niet meer voorstellen, maar er bestond in de jaren ’80 geen vastgoedonderhoudsbedrijf. Ton zag de mogelijkheden en besloot de daad bij het woord te gaan voegen. Dát wilde hij gaan doen: een compleet pakket aanbieden voor vastgoedbeheerders en -bezitters.

Hij besloot in 1983 zijn droom na te leven: vrijheid, niet meer voor een baas werken, maar eigen baas zijn. Van groot onderhoud en renovatie tot de complete verbouw van (bedrijfs)panden en woningen. Dat wilde hij gaan doen met een vast klein team van vakmensen, zodat hij flexibel kon werken.

Die werkwijze leeft nog steeds in ons bedrijf voort, ook nadat zoon Dennis in 2019 de zaak van zijn vader overnam. Nog altijd is Bouwbedrijf Joorse een financieel gezond bedrijf zonder verplichtingen naar derden. Daar zijn we trots op.

Goede relaties onderdeel van het succes

Wat onze kracht is? Dat we ons werk op onze eigen manier doen, maar wel altijd in goed overleg en in nauw contact met onze opdrachtgevers, zoals vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren, beleggers, woningcorporaties én particulieren.

We hechten veel waarde aan de goede relatie met onze klanten. Ook daarom kunnen we een duurzaam bedrijf zijn, want de klanten komen door die goede relatie (en doordat we goed werk afleveren) weer bij ons terug. Zo werken we al bijna 40 jaar. In en rondom Amsterdam.

Duurzaamheid zit in onze vezels

Ons streven is om over maximaal 5 jaar nagenoeg CO2-neutraal te zijn. Door ons wagenpark op termijn te elektrificeren, door zonnepanelen op de daken van ons pand te leggen en door zoveel mogelijk te werken met duurzame, circulaire materialen.

Bovenal willen we voor onze opdrachtgevers een betrouwbare partner zijn op het gebied van renovatie en onderhoud. Ook dat is een manier van duurzaamheid. Voor zowel kleine, eenvoudige projecten als grote, complexe opdrachten streven we altijd naar het perfecte eindresultaat.

Omdat we u het complete pakket van werkzaamheden kunnen bieden en omdat onze medewerkers zowel specialisten als generalisten zijn, heeft u maar met één partij te maken. Zo weet u altijd bij wie u terechtkunt met vragen of eventuele klachten. En daarbij geldt – ook al klinkt het als een cliché – bij ons: afspraak is afspraak.

Hart voor de zaak

We zijn een klein bedrijf, dat met een vaste club mensen werkt. Stuk voor stuk beschikken onze mensen over vakmanschap, maar vooral ook over hart voor de zaak. Ze zijn er trots op om voor Bouwbedrijf Joorse te werken en Bouwbedrijf Joorse is er trots op dat zij voor ons werken. Ze zetten graag een extra stap voor ons bedrijf en voor onze klanten. Zo vormen we een hecht, sociaal betrokken team vakmensen.